Liten kort uppdatering - Beachcomber

Halla allihopa. Eftersom det har varit valdigt daligt med datorer och internet har ute pa Fijis oar har det varit svart att uppdatera var blogg. Vi har nu sammanlagt besokt 8 olika oar, bra och mindre bra. Just nu befinner vi oss pa Beachcomber, en party-o, men ska om nagon timme dra vidare till den sista on for resan, Bounty island. Vadret de har tva veckorna har varit lite upp och ner, men temperaturen ligger aldrig under 30 grader. Vi har traffat valdigt manga trevliga manniskor under batluffen och igar var det en liten avskedsfest har pa on. 

Nu rinner tiden ut har.. Hoppas vi kan uppdatera en till gang nar vi kommer till Nadi, som ligger pa fastlandet. Tankte bara gora en kort liten uppdatering sa ni vet att vi lever:) Ha det bra.

Kommentarer
» Hanna

Åh vad skönt att höra. Stor kram till er båda! /Syster H

2011-04-10 18:54:58
» Linn

Hej:) jo kattungarna är så fina :) hörde att du kommer hem snart, hur känns det då? Jag jobbar helgen som kommer.. Så kan som inte åka till Sthlm.. :/ när kommer du till ume?

2011-04-11 13:12:22
URL: http://Lahlfeldt.blogspot.com
» Lars Kåhrström

Oj, vad det låter härligt! Vi åker till Turkiet på fredag. Kramar Faster Cathrine o Lars

2011-04-11 19:31:37
» Linn

Tjo linn. Tänkte bara säga att om du vill jobba i sommar så borde du höra av dig till anneli snabbt som bara den.. Hon håller på med sommarschemat nu och undrade över om du ville jobba eller ej. Hoppas allt är bra med er!!

2011-04-14 14:35:43
URL: http://Lahlfeldt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback